10 дек. 2008 г., 12:38

Ти и аз (мълчаливо) 

  Поэзия » Любовная
568 0 2

ТИ

Мълчаливо ме откри...

Мълчаливо ме изчака.

Мълчаливо ми се довери.

Мълчаливо прие съдбата...

 

АЗ

Мълчаливо се отдадох...

Мълчаливо си заминах...

Мълчанието си не обясних

и предизвиках куп въпроси...

 

А отговорът е прост:

Мълчаливо ме обичай!

© Ани Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??