Dec 10, 2008, 12:38 PM

Ти и аз (мълчаливо) 

  Poetry » Love
567 0 2

ТИ

Мълчаливо ме откри...

Мълчаливо ме изчака.

Мълчаливо ми се довери.

Мълчаливо прие съдбата...

 

АЗ

Мълчаливо се отдадох...

Мълчаливо си заминах...

Мълчанието си не обясних

и предизвиках куп въпроси...

 

А отговорът е прост:

Мълчаливо ме обичай!

© Ани Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??