Искаш тялото ми ти да притежаваш.
Искаш здраво във ръцете си да ме държиш.
Без да мога настрани да се извърна.
Искаш всичко, а в сърцето си мълчиш.
Ти ще вземеш, аз не ще поискам
и недей да ме упрекваш за това.
Аз сърцето си да ти даря не искам,
а знам, че ще потърсиш любовта.
Но късно е да ти я дам навярно,
душата ми далеч е отлетяла.
И Дяволът в очите ми се смее
на твойта дързост озверяла.
Щом ти не пожела сърцето,
не го търси във купчина от пепел.
Запали в мен пожари полудели.
Жестоки бяха, нямаха предели!
Без чувства всичко в мен уби.
Защо от самота сега трепериш?
Вземи това, което търсеше преди,
защото друго в мене няма да намериш.
© Снежина Все права защищены