26 окт. 2005 г., 13:58  

Ти която 

  Поэзия
938 0 3

Ти, която реброто отне ми

и ме прати пред Божия съд,

имай мъничко милост към мене.

Сътвори ме! Не от кал, а от плът…

Ах…да… и върни ми дъха!

© Георги Динински Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??