26 oct 2005, 13:58  

Ти която 

  Poesía
937 0 3

Ти, която реброто отне ми

и ме прати пред Божия съд,

имай мъничко милост към мене.

Сътвори ме! Не от кал, а от плът…

Ах…да… и върни ми дъха!

© Георги Динински Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??