16 июл. 2004 г., 15:50

Ти ли си? 

  Поэзия
1320 0 0
Не мога да те достигна –
Дели ни прозрачна стена.
Обръщам се само за миг –
А огледало е станала тя.

Къде си?
Къде да те търся?
Къде изчезна и любовта?
Оглеждам се в себе си –
Има някой, но ти ли си?
Или пак съм сама...

© Кери Исова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??