16.07.2004 г., 15:50 ч.

Ти ли си? 

  Поезия
1318 0 0
Не мога да те достигна –
Дели ни прозрачна стена.
Обръщам се само за миг –
А огледало е станала тя.

Къде си?
Къде да те търся?
Къде изчезна и любовта?
Оглеждам се в себе си –
Има някой, но ти ли си?
Или пак съм сама...

© Кери Исова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??