6 окт. 2017 г., 11:03

Ти мислиш, че всичко приключи 

  Поэзия » Философская
350 1 1

Ти мислиш,

че всичко

приключи...

ти мислиш,

че днес

победи...

ти мислиш,

че вече

ме скърши...

но всичко

едва

предстоѝ!

© Андрей Андреев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Дообре...малко заплашително ми звучи?!
Предложения
: ??:??