Oct 6, 2017, 11:03 AM

Ти мислиш, че всичко приключи 

  Poetry » Phylosophy
356 1 1

Ти мислиш,

че всичко

приключи...

ти мислиш,

че днес

победи...

ти мислиш,

че вече

ме скърши...

но всичко

едва

предстоѝ!

© Андрей Андреев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Дообре...малко заплашително ми звучи?!
Random works
: ??:??