6.10.2017 г., 11:03 ч.

Ти мислиш, че всичко приключи 

  Поезия » Философска
381 1 1

Ти мислиш,

че всичко

приключи...

ти мислиш,

че днес

победи...

ти мислиш,

че вече

ме скърши...

но всичко

едва

предстоѝ!

© Андрей Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Дообре...малко заплашително ми звучи?!
Предложения
: ??:??