17 окт. 2020 г., 17:08  

Ти не знаеш 

  Поэзия » Любовная
253 3 4

Ти не знаеш, но аз те обичам

и те чакам пред твойта врата.

Всеки ден нови дрехи обличам 

и те чакам да дойдеш сама!

 

След косите ти тръгвам, вървя,

след усмивката твоя лъчиста.

Аз съм  дъжд, а ти си дъга,

но не смея теб да разлистя.

 

Като мак, като  цвете небрано,

като сън, като миг отлетял.

Ти си нежна мечта пожелана,

ще те чакам сърцето  си дал!

 

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??