13 февр. 2017 г., 13:18

Ти - от време онò 

  Поэзия » Философская
349 0 3

Когато каза „Да!“,
сърцето ми рида,
но продължило „Не!“
ми радостта отне.

 

И въпреки това
„Да!“ със сърце мълвя,
и в мене сетива
са твоите слова.

 

И въпреки това
любов се в мен развя,
и мълком две слова -
„Обичам те!“ - мълвя!...

© Стоян Минев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??