13.02.2017 г., 13:18 ч.

Ти - от време онò 

  Поезия » Философска
298 0 3

Когато каза „Да!“,
сърцето ми рида,
но продължило „Не!“
ми радостта отне.

 

И въпреки това
„Да!“ със сърце мълвя,
и в мене сетива
са твоите слова.

 

И въпреки това
любов се в мен развя,
и мълком две слова -
„Обичам те!“ - мълвя!...

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??