23 сент. 2006 г., 20:15

Ти под бяла преспа сняг погреб спомен 

  Поэзия
671 0 1
Ти под бяла преспа сняг погреба спомен.
Разплака се сърцето ми по теб...
И се срути, заваля света огромен
на милиони късчета от лед.

А окото ми сълзица не отрони.
Устните ми вик ли вледени!...

Сякаш слънцето само луната гони
и не иска тази преспа да стопи.

© Румяна Славкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??