1 окт. 2007 г., 10:22

Ти помниш ли? 

  Поэзия
976 0 4

    Ти помниш ли?  
       

           Ти помниш ли първата ни среща?
           Как вървяхме един до друг!
           Ти помниш ли как с надежда
           разказвахме си един на друг!
           И как накрая до прага ме изпрати
           носейки ме на ръце...
           и запази тъй мечтаната
           първа целувка в своето сърце!

© Теодора Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??