1.10.2007 г., 10:22 ч.

Ти помниш ли? 

  Поезия
966 0 4

    Ти помниш ли?  
       

           Ти помниш ли първата ни среща?
           Как вървяхме един до друг!
           Ти помниш ли как с надежда
           разказвахме си един на друг!
           И как накрая до прага ме изпрати
           носейки ме на ръце...
           и запази тъй мечтаната
           първа целувка в своето сърце!

© Теодора Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??