29 окт. 2009 г., 19:42

Ти роди дъщеря (на Д. Д.) 

  Поэзия » Любовная
1352 0 9

.


ТИ РОДИ ДЪЩЕРЯ

                         на Д. Д.

породено от: 

тук>>>

 

 

и в отговор на: 

това>>>

 

 

Ти роди дъщеря

с прекрасното име Поезия,

малка и крехка, с дълга коса,

от рими грижливо изплетена.


Стълба спусната има,

по нея тя слиза в твойта душа

и засажда красиви, уханни цветя,

които не насън, а наяве береш ги.


Но не със слабост,

а със сила юнашка кърми я,

че потомствен апостол е тя -

нали е от апостол родена.


Ти роди дъщеря

и не смей да се отричаш от нея,

че тя от Господ е ДАР

и от дяволи ревниво пази я.


Ти роди дъщеря

с прекрасното име Поезия,

тя след теб ще остане

и светът ще те помни чрез нея.

 

                                                 29.10.09

 

 

ПП: Оххххх... най-после:) Много исках да ти отговоря на  посвещението ти преди и ето, че успях!!! Ха честито да ти е!!!

Писано е с много любов, затова подкатегорията е такава :):):)

 

.

© Наско Енев - РИМПО Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??