„Жди меня, и я вернусь.
Только очень жди,
Жди, когда наводят грусть
Желтые дожди...”
(Константин Симонов)
Като клонче от пухкави люляци
на прозореца ще почукам.
Ще ми отвориш, ще ме посрещнеш,
нося ти цялата женска нежност.
От небето, като кристална капчица,
в ръцете ти звънко ще капна.
Ще ме прегърнеш, ще ме изпиеш
като чиста вода прохладна.
Ще се втурна в съня ти метежно
и със страсти ще го напълня,
ще бъда желана и грешна...
А после - в щастие ще те превърна.
Ти само ме чакай...
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ МОМИЧЕТА!
БЪДЕТЕ МНОГО ОБИЧАНИ И ОБИЧАЙТЕ!
МУЗИКАЛЕН ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ!:)!
Весела ЙОСИФОВА
© Весела ЙОСИФОВА Все права защищены