Срещнахме се с теб и в миг почувствах
как сърцето ми забива лудо,
как разпалваш в мен пожар огромен,
как очите ми те гледат, как те искат!
Ти за мен си любовта,
ти си и радост, и тъга,
ти си усмивка, блян, сълза,
за мен си всичко на света!
Ти ме промени - сега съм друга
и сърцето ми за теб жадува...
С мене остани - да бъдем двама!
В този свят не всичко е измама!
Ти за мен си любовта,
ти си и радост, и тъга,
ти си усмивка, блян, сълза,
за мен си всичко на света!
© Ася Стоянова Все права защищены