Apr 17, 2010, 2:57 PM

Ти си 

  Poetry » Love
546 0 0

                      Срещнахме се с теб и в миг почувствах

                      как сърцето ми забива лудо,

                      как разпалваш в мен пожар огромен,

                      как очите ми те гледат, как те искат!

                                    Ти за мен си любовта,

                                    ти си и радост, и тъга,

                                    ти си усмивка, блян, сълза,

                                    за мен си всичко на света!

                       Ти ме промени - сега съм друга

                       и сърцето ми за теб жадува...

                       С мене остани - да бъдем двама!

                       В този свят не всичко е измама!

                                     Ти  за мен си любовта,

                                     ти си и радост, и тъга,

                                     ти си усмивка, блян, сълза,

                                     за мен си всичко на света!

© Ася Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??