6 дек. 2014 г., 19:43

Ти си... 

  Поэзия » Любовная
636 0 5

Като дъх от несбъднат живот,

като болка от скъсана нежност,

като семка от ябълков плод,

като плач на ранена надежда,

като есенно-пролетен дъжд,

като устрем да стигна небето...

Ти си всичко това наведнъж

в най-дълбокия кът на сърцето!

 

© Христина Радомирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??