Dec 6, 2014, 7:43 PM

Ти си... 

  Poetry » Love
643 0 5

Като дъх от несбъднат живот,

като болка от скъсана нежност,

като семка от ябълков плод,

като плач на ранена надежда,

като есенно-пролетен дъжд,

като устрем да стигна небето...

Ти си всичко това наведнъж

в най-дълбокия кът на сърцето!

 

© Христина Радомирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??