Ти си
Ти си човекът, за който се раждам,
ти си човекът, за който умирам.
Ти ме правиш тъй щастлив,
а в същото време аз ставам много ревнив.
Когато съм с теб, ти ме караш да летя,
а когато те няма, сякаш пълзя.
Но ти пожела моето сърце,
грижи се за него, за да е щастливо.
Ти избра моите устни,
пази ги, за да целуват само теб.
Ти избра моите очи,
не ги карай да сълзят по теб.
Ти избра моите ръце,
за да те докосват по-нежно.
... Знам едно…
искам те,
обичам те,
желая те,
но само за мен, НАДИ!
31.03.2008
Краско
© Красимир Кирев Все права защищены
ТИ си моят живот, Краси!
Щастлива съм, че те имам, Обичам те!