31.03.2008 г., 20:20 ч.

Ти си 

  Поезия » Любовна
832 1 2

Ти си

 

Ти си човекът, за който се раждам,

ти си човекът, за който умирам.

Ти ме правиш тъй щастлив,

а в същото време аз ставам много ревнив.

Когато съм с теб, ти ме караш  да летя,

а когато те няма, сякаш пълзя.

 

Но ти пожела моето сърце,

грижи се за него, за да е щастливо.

Ти избра моите устни,

пази ги, за да целуват само теб.

Ти избра моите очи,

не ги карай да сълзят по теб.

Ти избра моите ръце,

за да те докосват по-нежно.

 

... Знам едно…

искам те,

обичам те,

желая те,

но само за мен, НАДИ!

 

31.03.2008

 

Краско

© Красимир Кирев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Обичам го,повече от всичко на света!
    ТИ си моят живот, Краси!
    Щастлива съм, че те имам, Обичам те!
  • Нади, обичай своя Краско!Той ти е посветил чудесен стих!
Предложения
: ??:??