25 апр. 2009 г., 07:12

Ти си... 

  Поэзия
1203 0 15

Ти си моята първа любов
и последна навярно ще си,
не разцъфна във този живот,
но във другия - знам, че ще си.

Ти си моята дълга съдба
и нестихващ навеки копнеж,
нe разстла свойта нежна душа,
но поникна във въздуха свеж.

Ти си моят прокуден живот
и въздишка на спомен в нощта,
не достигна потайния брод,
но разпали навеки страстта.

Ти си моето вярно сърце
и прегръдка на плаха вълна,
не откри свойто друго лице,
но до гроб ще си в мойта душа.

© Наташа Басарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??