10 янв. 2010 г., 15:27

* * * Ти си... 

  Поэзия » Любовная
814 0 8

 

 

* * *

 

Ти си гол. И аз съм гола.

Нашите тела са слети.

Свети нощем ореола

на луната - във небето.

 

Той докосва младостта ни,

музиката във душите

и, наситен от кръвта ни,

ще си тръгне без да пита.

 

 

 

 

 

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??