30 апр. 2010 г., 22:21

Ти си любовта! 

  Поэзия
769 0 4

 



Ти си, ти, слънцето в студа, 

моята любов, моята мечта.


Виждам те всеки ден, но все мълча, 

нямам смелост да споделя за обичта.


В очите ти виждам пролетта,

но не знам...

Дали ще стопли моята душа? 

Или в сърцето ми завинаги ще остане есента 

сезонът на мрака и вечната тъга.


Няма да спра да вярвам в теб и любовта,

защото човек без вяра е човек без душа.


Дори само наум името ти да шептя,

знай, че усмивката ти 

ме прави най-щастлив на света.

 

© Митко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??