19 апр. 2013 г., 12:59

Ти си там, само ти, само ти 

  Поэзия » Любовная
790 0 12

Толкова много ми липсваш!

Пия, ям, гладна и жадна.

Толкова много ми липсваш,

топлината без тебе е хладна.

Толкова много ми липсваш,

всички звуци без тебе са глухи.

Толкова много ми липсваш

и сълзите ми даже са сухи.

Толкова много ми липсваш,

прочетох в писмото до мене.

В този миг на вратата се звънна,

беше ти, спря се цялото време.

А зениците ти с форма на сърце

и устните, малини червени.

Влезе бавно, едва промълви.

Ти кръвта си във моите вени.

В сърцето ми, в думите, в мислите.

Ти си там, само ти, само ти!

© Явление Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??