Сега съм сама,
няма те до мен в нощта.
И боли ме, и тъжа,
в мислите си пак към теб вървя.
Докога ще е така,
докога ще съм сама?
Знам, няма да те върна...
Но не мога и да те забравя.
Защо подмами ме,
а после - заряза ме?
Защо поиска ме
и отново - отблъсна ме?
Телефона не си вдигаш,
със sms-и се сбогуваш.
После ме подлъгваш
и пак ме отблъскваш.
Изведнъж се променяш...
Какви игри играеш,
на какъв се правиш?
Ти сърце нямаш!
03.01.2009 г.
© Силвия Герджикова Все права защищены