17 февр. 2010 г., 11:15

Ти - Той 

  Поэзия
605 0 11

Гласът ти мек, спокоен

с любов и обич ме обгръща.

Щом чуя го зовящ ме нежно,

сърцето ми в искра превръща...

 

Замислям се за теб, за мене,

за чувствата ни

поотделно изживяни

и трябваше ли два живота време,

да срещнем се

след пътищата извървяни?!

 

Пътеки любовта са в здрача

и всеки път по-стръмни и различни,

така че никой пътя не прекрачва,

не извърви ли друмите странични!

 

И наште, двата, вляха се накрая

в спокойна магистрала без завой

и само сърцето неспокойно

нашепва ми, че Ти... си Той!

 

 

© Nina Toshich Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??