24 мар. 2006 г., 19:01

Ти закъсня 

  Поэзия
654 0 2
Т и з а к ъ с н я


Сега вярваш ли ми,
когато ти казвах
че ще ти липсвам
и че ще ме търсиш.
Прозря ли,
колко много си загубил...
Прозря ли,
колко много ме болеше...


Но закъсня...
идваш прекалено късно,
вече не съм сама,
и кротко смирена
не те чакам вече..
просто вече съм чужда..
но не плачи,
знам, че те боли от това..


Но така е в живота,
колелото но съдбата се върти,
аз удар след удар понасях,
сега наред си ти да те боли,
но няма друг виновен,
вина единствено в себе си търси....

23.03.2006г

© Надя Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??