8 дек. 2014 г., 17:22

Ти знаеш ли? 

  Поэзия » Любовная
592 0 1

Ти знаеш ли?

 

 

Ти знаеш ли какво е самотата?

И как боли раненото сърце -

кървяща рана е душата,

без нежността на твоите ръце!

 

В съня ми идваш шеметно красива,

завиваш ме със своите коси,

докосваш ме със устни закачливо

и ме влудяваш с блеснали очи.

 

Отново и отново преживявам

вълшебството на нашата любов

и в страсти огнени изгарям -

Да те изгубя? Не! Не съм готов!

 

Обичам те! Безумно те обичам -

и мислите ми все към теб летят.

Със името ти своя път обричам -

дано със твоя пак се пресекат!

 

 

Любомир Попов

© Любомир Попов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??