2 апр. 2020 г., 14:23

Тихата война 

  Поэзия » Философская, Гражданская, Другая
1145 1 0

Животът бил ценен,

но все пак е премерен.

 

Уж Раят бил на Земята,

но виждам как Адът ни се изсипва

над главата.

 

Хора със желание за мъст

искат да направят всички останали на пръст.

 

Иновативни,

убивайки невинни,

стават противни,

политиците силни.

© К. И. Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??