2.04.2020 г., 14:23 ч.

Тихата война 

  Поезия » Философска, Гражданска, Друга
1128 1 0

Животът бил ценен,

но все пак е премерен.

 

Уж Раят бил на Земята,

но виждам как Адът ни се изсипва

над главата.

 

Хора със желание за мъст

искат да направят всички останали на пръст.

 

Иновативни,

убивайки невинни,

стават противни,

политиците силни.

© К. И. Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??