Apr 2, 2020, 2:23 PM

Тихата война 

  Poetry » Phylosophy, Civilian, Other
1151 1 0

Животът бил ценен,

но все пак е премерен.

 

Уж Раят бил на Земята,

но виждам как Адът ни се изсипва

над главата.

 

Хора със желание за мъст

искат да направят всички останали на пръст.

 

Иновативни,

убивайки невинни,

стават противни,

политиците силни.

© К. И. Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??