20 июл. 2023 г., 22:00

Тихи ангелски крила 

  Поэзия
208 2 1

в памет на Елица

 

Тихи ангелски крила.

Тих небесен лик.

Тук била ли си? Била.

Само, само миг.

 

Миг щастлив и споделен,

миг неповторим.

И летиш сега над мен

лик любим, незрим.

 

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много хубаво и нежно. Мир на душата й!
Предложения
: ??:??