Jul 20, 2023, 10:00 PM

Тихи ангелски крила 

  Poetry
216 2 1

в памет на Елица

 

Тихи ангелски крила.

Тих небесен лик.

Тук била ли си? Била.

Само, само миг.

 

Миг щастлив и споделен,

миг неповторим.

И летиш сега над мен

лик любим, незрим.

 

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много хубаво и нежно. Мир на душата й!
Random works
: ??:??