19 окт. 2011 г., 00:07

Тик-Так 

  Поэзия
591 0 2

Една есенна вечер изстива
Сънят ме лови и заспивам
В тишината часовник не спира...
Тик-так тик-так тик-так

Звънецът веднъж позвъня
И някакъв призрачен тропот
се сля с шума на дъжда
но тик-так продължава отново

А моето бледо лице
Като мъртво сковано в лед
Надвесва се тихо над мен
И започва да шепне за теб

(Припев:)
Тук всяка стена е огледало с отражения
Тук всяка стрелка отмерва мъртви времена
Тук моето легло е ковчег на гробна тишина
Тук отдавна няма нищо освен тик-так

© Таня Нецова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??