20 июл. 2009 г., 15:26

Тиктака животът 

  Поэзия
2431 0 52

Огледай се!
Виж как тиктака животът -
циферблатно и бързо върти се,
нали?
Днес пълна е в мен със любов
празнотата,
в теб - клепки за обич   
страхът ти

закри!
След "нас" промених се,  
и то кардинално!
Защото постелята бе  
от лъжи!
В уюта измислен, прикрит
максимално,
без свян все повтаряше
„Моля, прости!"
 

Макар водопадно излял се  
в очите,
във твойте усещах несигурност,
страх.

 


Горяло дълбоко и дълго  
в гърдите,
сърцето сега е превърнато
в
прах.

© Петя Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??