1 авг. 2006 г., 11:12

Тишина 

  Поэзия
582 0 0
Тишина

Тишина - злокобна
Самотата раздира моя сън
И ме измъчва
Тишина - жестока
Сякаш нещо вътре в мен
Имам поглед замъглен
Тихо е, сякаш не съществува шум

Едничък вопъл, едничък стон
Да чуя нещо в синхрон
Аз съм глух в тишина

Звук - опасен
Раздира моя сън прекрасен
Сякаш не съм с теб сега
Звук - падаща искра
Тихо е, не само в моя ум
Тихо е, сякаш не съществува шум

Аз плача, но без реален звук
Сякаш няма никой тук
Сърцето е прободено от теб
Аз плача, няма за мен лек
Сякаш не съм за теб човек
Душата все още танцува с теб

Сън - безкраен
Образът е толкова незнаен
Не, не искам да се будя сега
Тишина, но устните ми говорят
Тихо е, сякаш ноща играе с мен
Тихо е, умът ми е замъглен

Едничък вопъл, едничък стон
Да чуя нещо в синхрон
Аз съм глух в тишина

Тишина - мъчителна
Тишина, в тъжния сън заразителна
Не, не искам да се будя сега
Звук - падаща искра
Тихо е, не само в моя ум
Тихо е, сякаш не съществува шум

Аз плача, но без реален звук
Сякаш няма никой тук
Сърцето е прободено от теб
Аз плача, няма за мен лек
Сякаш не съм за теб човек
Душата все още танцува с теб

Сън - звук - тишина
Не се събуждам още
Провалена, любовта
Се завръща нощем

© Христо Андонов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??