След скандала бурен...
В миг един,огромна тишина...
А след нея ,въздишка тъжна!
-Целувка ,сладост ,по устните сега
се спуска...романтична!?
А след това,експлозия,сълзи,
прегръдка...суета небрежна,екстас
неизпитан до сега.
Играта бързо свършва.
В мига във който се отпуснеш...
обгръща те сънят.
А той...кошмарен е и потен.
Събуждаш се във черната тъма.
Усещаш хлад,сънувал си...
отдавна ,нея ти не си я виждал!?
Затуй,отново потъваш в самота.
© Ангел Все права защищены