29 нояб. 2012 г., 11:27

Тишина на мрака в пустиня 

  Поэзия
427 0 0

 

Ти виждал ли си как пустиня  граби?

От усмивката и радостните нрави,

дори в сълзите красотата не намира,

взима всичко, бяга и се скрива... 

 

Вятър лекичко повява... самотата сутрин-вечер озарява,

поглеждайки смирено, слънцето се скрива,

птички тъжни и без песен под арабски „покрив” се покриват!

 

Ти виждал ли си? - красивата луна да свети  "мрак",

ако не си, тук ще видиш пак и пак,

кой така безкористно я е ограбил,

дарен ù бил петрол... хм.

Но петрол „сърце” не прави!

© Катерина Котева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??