И пак.
Откривам те
И губя те.
там -
В шибаните прецакани молекули -
Между мене и теб
Между нас.
Между всички полюси
Противоположности
И пътища прерязващи
Болезнено
Белязващо
из черното ми бялото.
Между адресите загубени
Загубените каузи, същности
И всичките причини да дишам.
В началото.
И в краят на едно издишване
Остава само Тишината.
Тишината,
Изписана с многоточия.
В стихове незавършени
Тишината,
Която спасява
Която погубва
Тишината.
Безсмъртна
безкрайна
Жестока
Но искрена:
Теб
Теб
Теб
© Maria Radeva Все права защищены