Dec 18, 2020, 8:21 PM

Тишината 

  Poetry » Love
431 0 3

И пак. 

Откривам те 

И губя те. 

 там - 

В шибаните прецакани молекули - 

Между мене и теб

Между нас. 

Между всички полюси

Противоположности

И пътища прерязващи

Болезнено

Белязващо

из черното ми бялото. 

Между адресите загубени

Загубените каузи, същности

И всичките  причини да дишам. 

В началото.

И в краят на едно издишване

Остава само Тишината. 

Тишината, 

Изписана с многоточия.

В стихове незавършени

Тишината, 

Която спасява 

Която погубва

Тишината. 

Безсмъртна 

безкрайна

Жестока 

Но искрена:

 

Теб

Теб

Теб

© Maria Radeva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??