Морето е една вълна
и крясък на самотна чайка.
Морето е една мечта.
Докосване до чудна тайна.
С милувка бризът ти донася
единствен, странен аромат.
Душата в облаци отнася.
Далече в приказния свят.
Отмити стъпки на брега
и пясъчния замък на детето.
Любов политнала с крила
към залеза угасващ на небето.
Проблясват миди под лъчите
Сред топъл пясък, светлина.
И синева, която е в очите.
Усещане за влюбена жена.
© Гедеон Все права защищены