7 июн. 2009 г., 17:38

То - Сърцето 

  Поэзия » Другая
762 0 0

"То - Сърцето" 

 

Защо природата е толкова несправедлива,

не вижда ли, че моето сърце така умира.

То не иска много - стига му и малко,

за да бъде на този свят щастливо.

 

То не иска слава, пари и власт,

а жадува да тръпне онази страст,

която някога там вътре гореше

и то само, ако можеше...

 

Защото забравило е какво е любов и ласка,

а от болка трябва да се прикрива под маска.

В него всичко там почти е изгоряло -

ще мине време и то ще е умряло.

 

07 октомври 2003 год.

© Георги Алексов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??