3 янв. 2009 г., 13:23

Точно така 

  Поэзия » Другая
563 0 2
Този танц извън реалността...
този свят без граници, в който
дори въздухът не ми е нужен!
Този миг, на който посветих миналото
и всичко, което ме болеше!
Този, който е моята истина,
този, за който бях малка чапла - ето този
Аз Обичах и точно този Ми Липсва,
моят малък свят - илюзията на всяка истина!!!


© Тина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??