Jan 3, 2009, 1:23 PM

Точно така 

  Poetry » Other
562 0 2
Този танц извън реалността...
този свят без граници, в който
дори въздухът не ми е нужен!
Този миг, на който посветих миналото
и всичко, което ме болеше!
Този, който е моята истина,
този, за който бях малка чапла - ето този
Аз Обичах и точно този Ми Липсва,
моят малък свят - илюзията на всяка истина!!!


© Тина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??