8 июн. 2021 г., 16:56

тогава 

  Поэзия » Философская
260 0 0

Ще има още слънце

и мъгла.

И шарени балони,

и дечица.

И пухчета тополови,

и сняг.

И весели,

и неми птици.

И дъжд,

по-ситен от роса.

И студ в пазвата,

и думи във очите.

И облаче -

невидима следа

от букличка

в косите на момиче.

И надпис - древен йероглиф

на дялан камък -

котва от забрава.

И кораб призрачен

на Пътя ми побит.

И вятър във платната му.

Тогава…

© Христина Комаревска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??