Ще има още слънце
и мъгла.
И шарени балони,
и дечица.
И пухчета тополови,
и сняг.
И весели,
и неми птици.
И дъжд,
по-ситен от роса.
И студ в пазвата,
и думи във очите.
И облаче -
невидима следа
от букличка
в косите на момиче.
И надпис - древен йероглиф
на дялан камък -
котва от забрава.
И кораб призрачен
на Пътя ми побит.
И вятър във платната му.
Тогава…
© Христина Комаревска All rights reserved.